Vacature

Senior Assistant Audit a.i. Busy Season kantoor Zwolle

Sector:
Accountancy

Vakgebied:
Auditing

Dienstverband:
Freelance

Locatie:
Zwolle

Periode:
04-02-2019 - 19-04-2019

Uren:
32-40 uur uur

Deel vacature

linkedin twitter mail facebook-square

Voor Baker Tilly kantoor Zwolle zijn wij op zoek naar een Interim Accountant op het niveau van Gevorderd assistent ten behoeve van de controlepraktijk voor zowel profit – als non-profit  klanten.
Ben jij alweer aan het puzzelen voor jouw planning de komende tijd? Wij hebben de opdracht!

Over de opdrachtgever

Baker Tilly  N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory, Employment Advisory, Interim Financials en Subsidy Compliance. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met ruim 900 medewerkers op 16 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega's de kans zich te ontwikkelen.

Niet iedereen binnen Baker Tilly is hetzelfde, toch lijken we op elkaar. Wat we delen is een eigenzinnig, ondernemend karakter. Samen maken we van kennis wijsheid. Binnen een kleinschalige, regionale vestiging werk je als Interim Accountant in een open en informele cultuur aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor klanten.

Jouw functie

Als senior assistent heb je een afwisselende functie en in samenwerking met de supervisor verricht je uiteenlopende accountancywerkzaamheden voor jouw klanten:

je controleert en beoordeelt jaarrekeningen in teamverband
je controleert met name complexere jaarrekeningposten en processen
je voert controles uit bij zeer uiteenlopende klanten, waaronder productiebedrijven, handelsondernemingen, woningcorporaties, zorginstellingen en gemeente
je werkt in een jong team van gemotiveerde en enthousiaste collega's

 

Wat vragen wij van jou?

Wij willen graag kennismaken met jou als je:

een afgeronde HBO/WO opleiding AC / BE hebt

gaat starten of bezig bent met de RA opleiding

beschikt over een aantal jaar relevante werkervaring

creatief, dienstverlenend en ondernemend ingesteld bent

een echte teamspeler bent die van aanpakken weet

communicatief vaardig bent, zowel in woord als geschrift

goed kunt analyseren, plannen en organiseren

 

Direct solliciteren

Meer informatie

Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een organisatie met  een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt, ook als Interim Professional!  Een betrokken opdrachtgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en plezierig werken hoog in het vaandel heeft staan. Neem voor meer informatie contact op met Wiljan van de Koot op telefoonnummer 06-15893092 of verstuur ons zo spoedig mogelijk jouw cv voorzien van korte motivatie en uurtarief! (w.vandekoot@bakertilly.nl)