Wiljan van de Koot
Senior Accountmanager

linkedin

w.vandekoot@bakertillyberk.nl

+31 (0) 6 15 89 30 92

WILJAN VAN DE KOOT is een ervaren accountmanager die met zijn natuurlijke interesse in mensen en organisaties steeds weer de beste match tot stand weet te brengen.

Als accountmanager heeft Wiljan veel ervaring met de bemiddeling van interim financials voor grote en kleine organisaties.

Voordat hij bij Baker Tilly Interim Financials begon, heeft Wiljan gewerkt voor diverse internationale financiële dienstverleners. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor de recruitment van interim financials. Hij heeft bijna twintig jaar ervaring met werving, selectie en detachering.

Door zijn achtergrond in de accountancy en Finance is Wiljan een uitstekende sparringpartner voor zowel opdrachtgevers als interim financials.

Wiljan is zeer gedreven en heeft een commerciële instelling. Opdrachtgevers prijzen zijn uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Ons team

Maak kennis met onze andere teamleden

Om onze opdrachtgevers en interim financials zo goed mogelijk te bedienen, bestaat ons team uit gemotiveerde, betrokken mensen met veel ervaring.

In ons team zitten accountmanagers, e-recruiters en back-office medewerkers.