Banking & Insurances specialisatie binnen Interim Financials

De sector Banking & Insurances is een specialisatie van Baker Tilly Interim Financials.
Andere specialisaties zijn OverheidProfit, IT Audit & Advisory, Human Resources en Zorg.

Baker Tilly Interim Financials is onderdeel van Baker Tilly
Wij leveren interim financials aan bedrijven, overheden en not-for-profit-organisaties.
Hiervoor maken wij gebruik van een pool met meer dan 1.000 interim financials.

Over Baker Tilly

Baker Tilly is een landelijke organisatie van accountants en belastingadviseurs die is opgericht in 1914. In Nederland hebben wij 17 vestigingen van waaruit ongeveer 700 medewerkers werkzaam zijn. Onze kernactiviteiten zijn accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialistische kennis.

Brede spreiding

Onze vestigingen liggen verspreid over Nederland waardoor de afstand naar onze klant nooit groot is. Bovendien beschikken wij over een internationale denk- en “doekracht” omdat we onafhankelijk lid zijn van Baker Tilly International.

Academy voor Interim Financials

Onderdeel van Baker Tilly Interim Financials is de Academy voor Interim Financials. Iedere financiële professional kan zich opgeven voor onze cursussen en trainingen.

PE punten

Onze cursussen en trainingen zijn erkend door de NBA. Met al onze cursussen en trainingen kan je daarom PE-punten verdienen.

Werkgeverskorting

Als u twee of meer van uw medewerkers aanmeldt voor één van onze cursussen en trainingen, dan komt u in aanmerking voor een werkgeverskorting. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Tessa van der Stel:

De nieuwste vacatures

Interim Senior Assistant/Supervisor Accountancy

Voor Baker Tilly kantoor Zaandam zijn wij op zoek naar een Interim Senior Assistant/Supervisor Accountancy. Ben jij een ambitieuze teamspeler met...
Solliciteer direct

Coördinerend Adviseur Bedrijfsvoering

Voor onze opdrachtgever binnen de Rijksoverheid zijn wij op zoek naar een Interim Coördinerend Adviseur Bedrijfsvoering ...
Solliciteer direct

Senior Assistant Audit a.i. Busy Season kantoor Zwolle

Voor Baker Tilly kantoor Zwolle zijn wij op zoek naar een Interim Accountant op het niveau van Gevorderd assistent ten behoeve van de controlepraktijk...
Solliciteer direct